Over ons

Gezellig en lekker uit eten in Amsterdam?
Eetcafé Dinges is een goed en vooral gezellig eetcafé gevestigd in een, van binnen, gerenoveerd monumentaal pand in de hippe buurt Amsterdam-Oost. Bij Dinges kan je genieten van een lekker (speciaal) biertje, goede gerechten, borrelhapjes, verschillende koffie’s en heerlijke cocktails. Hoe leuk is het dat ,als je hebt gegeten, je direct in de café sfeer bent? Blijf lekker hangen aan de bar of ontspan op ons grote terras waar de HELE dag de zon schijnt.

Gewoon gezellig bij Dinges!
Dinges springt er in Amsterdam-Oost bovenuit , omdat je er niet alleen super lekker kan eten, maar ook gezellig kan borrelen. Wij worden blij als we jou een gezellige avond kunnen bezorgen!

Waarom bij Dinges?
Bij Dinges vinden wij het het aller belangrijkste dat jij je thuis voelt en het naar je zin hebt! Van onze kant zullen wij ons best doen dat, samen met onze gasten, te realiseren. Alles begint in de keuken, waar onze koks met zorg en liefde het eten bereiden. Verder zorgt onze vriendelijke en vlotte bediening voor de rest. Wij worden blij als jij het naar de zin hebt. Gezellig en lekker uit eten in Amsterdam doe je bij Dinges!

Dagje varen?
Naast dat wij goed bereikbaar zijn per fiets, auto en openbaar vervoer zijn wij ook perfect bereikbaar per boot!

 

Waarom bij Dinges?

High Quality

Onze chef heeft een veelzijdige kaart gemaakt, met voor ieder wat wils. Dit in combinatie met passende wijnen en speciaalbieren.


Service

Uitstekend goed en leuk personeel die altijd in zijn voor een praatje.

 

Top locatie Amsterdam-Oost

Goed bereikbaar per fiets, auto, boot en openbaar vervoer


Gewoon gezellig

Een goed maar vooral gezellig eetcafé in de hippe buurt Amsterdam-Oost.